Cardsharing

what is cardsharing


You are not connected. Please login or register

Cardsharing » DETALJNA OBJAŠNJENJA ZA KORISNIKE I BUDUCE KORISNIKE VPS SERVERA » Kako stvoriti vlastiti privatni server s VPS CINFU na Debianu ili Ubuntu

Kako stvoriti vlastiti privatni server s VPS CINFU na Debianu ili Ubuntu

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Admin

avatar
Admin
SERVER je jedna od istaknutijih IT zabilješki novijeg vremena. Iako može imati više značenja na temelju onoga tko vam prodaje rješenje za oblak, jedan od glavnih odnosi se na korištenje resursa na udaljenom računalu.  Broj tvrtki nudi slične alate za oblak koji uključuju pohranu, sinkronizaciju datoteka, uređivanje dokumenata i još mnogo toga. Nedostatak javnih ponuda je da dijelite resurse s drugim kupcima, kao i da ste u milosti vašeg pružatelja u pogledu sigurnosti i zaštite.

Unesite Nextcloud, rješenje za pohranu podataka i uređivanje dokumenata koje sami upravljate.  Ako imate namjenski poslužitelj ili VPS koji pokreće veliku Linux distribuciju, Nextcloud je jednostavan za instalaciju i pruža mnoge značajke koje biste očekivali od brojnih javnih dobavljača oblaka. Omogućuje skladištenje s brojnim aplikacijama za omogućavanje sinkronizacije datoteka s računala, telefona ili tableta, upravljanja kalendarskim i kontaktima, ugrađenih značajki za chat, pa čak i praćenja verzija vaših datoteka koje vam omogućuju da vratite prethodnu verziju ako se najgore dogodi , Nextcloud je također open source, što znači da ga možete besplatno preuzeti, instalirati i koristiti. A kako je hostiran na vašem poslužitelju, možete ga zaključati kako biste bili sigurni koliko želite.Jeste li spremni konfigurirati SSD VPS visoke performanse? Za vrhunsku izvedbu i cijenu kliknite ovdje!


]

http://studiokrijesnica.forumcroatian.com

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.